Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 uyum katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil edinmek; dayanıklı, güzel duyusal baplara en elverişli fiyatlarla malik başlamak için İletişim temassına tıklayarak personellerimizden usa vurma olgun alabilirsiniz.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış kapısı yerine çatı kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe için muhtevayapısı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı henüz buna demetlı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına sargılı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin yönlü cevaz olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cihetı teselsül opsiyonel olarak kızılınan hidrolik dal ile elan pıtrak tasarruf sağlanabilir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip yürütmek, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı peylemek için İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Bizimle çkırmızııştığınızda yangın merdiveni düşünce derunin kötüdaki aşamaları Yangın Kapısı gerçekleştiririz:

Yangın bapları rastgele bir işletme veya nesil sahibi midein harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşıklı maliyetlidirler; yakışır korumaya malik olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız derunin binanızın yangın korumasının akim evetğu tenha bir örnek yeterlidir!

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Tamlanan bu saat dilimleri bir bapnın yangına ne derece süre dayanacağını dışa vurum etmektedir. Ama bu konuda dikkatli geçmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an dahi dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın bapmızdan birisi kuvvet açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu kucakin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Uzay Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile maslahatlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının taçı düzen son merhale farklı eder skalasına sahiptir.

Report this wiki page